Üzletszabályzat

Megrendelésének leadásával Gildan Online Webáruház vásárlója lesz.
Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Szerződés tárgya:
A szerződés tárgya a Gildan Online Webáruház internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg, bizonyos cikkeknél lehetősége van több kép megtekintésére is..

Vételár, fizetési feltételek:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is, amennyiben Ön lakossági vásárló. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:
- Magyarország területén a futárszolgálatnak készpénzben, 

Árucikkek cseréje:
Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse Ügyfélszolgálatunkat.

Megrendelés lemondása:
Megrendelését lemondhatja a bejelentkezés után megjelenő 'Saját adatok' menüpontban vagy ügyfélszolgálatunknak küldött elektronikus levélben esetleg faxon, amíg megrendelés nem lett átadva szállításra. Megrendelésének állapotát figyelemmel kisérheti a 'Saját adatok' menüpontban.

Sikertelen kézbesítés:
Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.

Felelősség korlátozása:
Gildan Online Webáruház nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:

  • - Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a Gildan Online Webáruház weboldalára, ott megrendelést adjon le.
  • - Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.


Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

Szállítási információk
A megrendelt termékeket DPD Futárszolgálattal szállítjuk.  Egy csomag esetén 1.500 forint. 25000 ft feletti rendelés esetén díjtalan házhoz szállítás!
A megrendelt termékek ellenértékét és a szállítás költséget, a csomag átvételekor kell rendezni a DPD futárral. Amennyiben Ön aa DPD szállítást választotta megrendelésének elküldésekor.
A csomagban megtalálható számla tartalmazza a szállítás költséget, és a termékek részletezését is.


Szállítási határidő: A megrendelést követő 3-5 napon belül/munkanap/ adjuk át a DPD Futárszolgálatnak a csomagot. A DPD Futárszolgálat maximum két munkanap alatt kézbesíti a megadott címre.

Garancia:
Garanciát nem adunk a termékekre, mivel jellegüknél fogva egyszer használatosak, kivéve ha a gyártó ennél hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon.

Cseregarancia:
Az eredet csomagolásban visszaküldött termékekre érvényes.

Ingek, blúzok visszavétele csomagolási és higiéniai okokból nem lehetséges.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga:
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat a info@gildanonline.hu címen, vagy a +36-70-771-44-00 telefonszámon.

 

Üzletszabályzat
Bezárás ikon

                       Figyelem!

 

Még nem rögzítetted a megrendelésed!